Doi francezi uciși într-un incident armat, într-o stațiune turistică din Grecia. Atacatorul s-a sinucis

Două persoane au fost împușcate mortal într-un incident armat care a avut loc duminică în apropierea unui hotel de pe insula grecească Corfu. Pentru că urma să fie dat afară din apartamentul în care locuia, un bărbat de 67 de ani a deschis focul și a ucis-o pe proprietară și pe un alt vecin. Ulterior, atacatorul s-a sinucis, scrie digi24.ro.

Foto: digi24.ro

„Am fost informaţi că în apropierea unui hotel s-au tras focuri de armă la ora 11:30 (08:30 GMT)”, a declarat sursa citată, la Atena.

„Potrivit primelor informaţii de care dispunem, două persoane au fost ucise. Acest fapt urmează să fie confirmat de către medicul legist”, a adăugat sursa, care a menţionat că incidentul s-a produs în staţiunea balneară Dasia.

După o ceartă cu proprietara care urma să-l dea afară din apartament, bărbatul a scos un pistol și a împușcat-o atât pe ea, cât și pe un alt vecin care venise să îi ia apărarea femeii. Cei doi erau francezi stabiliți în Grecia.

Imediat după incident, atacatorul s-a întors în apartamentul său, acolo unde s-a sinucis.

Potrivit sursei citate, deocamdată nu este clar dacă amenințarea cu evacuarea a fost cauzată de neplată sau de comportamentul bărbatului.


Pub