17:40:50 29.03.2024
Stiri

VIDEO // Detalii despre presupusa ÎNTÂLNIRE SECRETĂ a lui Nichiforciuc și Andronache "la casa lui Botnari": „Nu s-au întâlnit ei de flori de cuc. Plahotniuc le-a spus să se întâlnească. Sunt convins că vom avea PROVOCĂRI”

Actualitate 06.06.2021 13:13 Vizualizări8409 Autor: Ziarul National
VIDEO // Detalii despre presupusa ÎNTÂLNIRE SECRETĂ a lui Nichiforciuc și Andronache


Deputatul PAS, Lilian Carp, susține că în următoarea perioadă vor avea loc mai multe provocări la adresa partidelor de drepta și asta pentru că „băieții de la butoane” încearcă cu disperare să oprească schimbările.

Potrivit lui Carp, decizia Comisiei Electorale Centrale de a deschide mai puține secții de votate peste hotare ar face parte dintr-un plan al actualei guvernări.

„Băieții de la butoane încearcă acum disperat să oprească schimbările. Ei au decis să rămână 139 de secții de votare, chiar dacă au fost mai mult cetățeni înregistrați prealabil. S-a încălcat Constituția privind dreptul la vot al cetățeanului. Băieții au înțeles că diaspora poate să le mai dea o lecție și astfel să fie scoși pe acostamentul politicii din R. Moldova. Mâine mergem la CEC pentru a protesta și a cere dreptul oamenilor de a vota. Este unica presiune pe care o putem pune pe acești bandiți”, a spus acesta.

Lilian Carp s-a referit și la o presupusă întâlnire secretă a unor oameni din anturajul lui Vlad Plahotniuc, după ce pe rețelele de socializare a apărut o poză în acest sens. Deputatul PAS afirmă că cei care s-ar fi întâlnit „acasă la Botnari” ar pregăti o serie de provocări.

„Apropo, cât noi mergem prin localități, băieții, alde Nichiforciuc, Andronache s-au întâlnit la casa lui Botnari. Iar de regulă când bandiții se întâlnesc pun ceva la cale – diferite provocări. Eu mă aștept în aceste zile că vor fi provocăti. Trebuie să fim atenți ce provocări au pregătit. Nu s-au întâlnit ei de flori de cuc... Plahotniuc le-a spus să se întâlnească acasă la Botnari. Sunt convins că vom avea provocări pentru a fi sustrasă atenția de la campania electorală sau să ne pună cap în cap - partidele de dreapta. Din partea lor putem să ne așteptăm la multe porcării. O să vedem despre ce e vorba”, a mai adăugat Carp într-un live pe Facebook.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md