fbpx

Săptămâna viitoare începe cu protest la CEC. PAS va cere majorarea numărului de secții de votare în străinătate

PAS anunță protest în fața Comisiei Electorale Centrale (CEC). Manifestația se va defășura luni, 7 iunie, începând cu ora 12:00.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Membrii și simpatizanții formațiunii intenționează să ceară Comisiei revizuirea deciziei privind numărul secțiilor de votare care vor funcționa pe 11 iulie în afara țării. Așadar, responsabililor li se va solicita să aprobe un număr mai mare a lor.

„Cerem CEC să respecte cetățenii și să asigure dreptul la vot. Majoritatea dodonistă din CEC în frunte cu Maxim Lebedinschi a încălcat legea și vrea să fraudeze alegerile. PAS va contesta această decizie în justiție!
Încercarea hoților de a-și salva pielea nu va trece. Cei care ne fură și ne încalcă drepturile vor răspunde în fața legii. Oamenii vor porni vremurile bune oricâte obstacole ar pune hoții”, se arată într-un mesaj transmit de PAS.

Amintim că, sâmbătă, CEC a decis deschiderea a 139 de secții de votare pentru diaspora, comparativ cu 190 cerute de Minsiterul de Externe. Hotărârea a trezit nemulțumirea mai multor formațiuni care s-au înregistrat sau intenționează să participe la scrutin, partidele declarând că o vor contesta.

Articole asemănătoare

Back to top button