fbpx

video | Platforma DA s-a lansat în campanie și la Telenești. Năstase: Avem cea mai bună echipă din Parlament, o recunosc și oponenții

Platforma DA continuă evenimentele de lansare în campania pentru alegerile din 11 iulie în toată republica și astăzi, 6 iunie, s-a lansat și la Telenești. La lansare au fost prezenți președintele Platformei DA Andrei Năstase, deputații Stela Macari, Maria Ciobanu și Vasile Năstase, președintele OT Telenești, candidat la funcția de deputat, Veaceslav Mărăndici și sute de mebri și simpatizanți ai Platformei DA.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deputata Maria Ciobanu a menționat că atunci când în Parlament foștii parteneri din blocul ACUM au pus problema de a forma fracțiuni separate, dânsa nu a stat pe gânduri nicio clipă: „Eu am știut că voi face din fracțiunea parlamentară a Platformei DA, în primul rând pentru că în acea perioadă cunoscusem echipa de la Telenești, construită de Veaceslav Marandici, o echipă de luptători pentru dreptate, adevăr și demnitatea noastră a tuturor”.

Veaceslav Mărăndici a subliniat concordanța fermă între promisiunile electorale și faptele Platformei DA, amintind mai multe realizări ale deputaților formațiunii, printre care prelungirea termenului de activitate în bază de patent cu 3 ani, deoffșorizarea, redistribuirea impozitului pe venit a persoanelor fizice pentru a majora veniturile propriile ale satelor și orașelor noastre anual cu 680 mln. lei, obligativitatea ca minim 50 % din produsele agroalimentare din magazine să fie autohtone, majorarea de la 100 la 500 lei a indemnizației lunare pentru veteranii războiului pentru Independență și multe altele.

În drum spre Telenești, deputații s-au oprit și la piața dein satul Sărăteni și, în acest context, Vasile Năstase a mărturisit celor prezenți la lansare că a avut plăcerea să discute cu oamenii de acolo, inclusiv cu mulți veniți din diaspora: „Lenuța Eșanu venise din Italia și mi-a spus că-i plânge sufletul pentru că mulți dintre cei plecați ar vrea să revină acasă. I-am promis că vom face tot posibilul pentru a schimba decizia CEC-ului prin care a fost redus numărul secțiilor de votare înstrăinătate. Noi am fost primii care am reacționat la acest abuz și am anunțat pentru luni un protest la CEC. Vom contesta această decizie în instanță, vom sesiza procuratura și-i vom obliga pe membrii CEC să-și revizuiască hotărârea”.

Andrei Năstase a menționat că Platforma DA are cea mai bună echipă de deputați în Parlament, cu cele mai bune rezultate în beneficiul oamenilor, chiar dacă este cea mai mică din punct de vedere numeric: „Arhitectul Liviu Vovc s-a ocupat de medicină mult mai bine și mai eficient decât chiar unii medici din legislativ, Stela Macari – de aspectele sociale, Maria Ciobanu – de cultură, de istorie, Nu mai spun de Aleandr Slusari, Igor Munteanu… Comisiile de anchetă conduse de ei au făcut Rapoarte plenare și le-au trimis la procuratură. Inga Grigoriu se ocupă acum de ceea ce am desconspirat eu în anii 2013-2014, spălătoria de bani. Repet – avem cea mai bună echipă din Parlament, o recunosc chiar și oponenții noștri politici”.

De asemenea Andrei Năstase a făcut un apel către oameni prin care i-a îndemnat să nu lase să vină în Parlament o majoritate toxică: „Pentru asta e nevoie să muncim cu toții în această campanie, să informăm oamenii și să le spunem adevărul”.

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button