/FOTO/ Stau în soare și-și așteaptă rândul. Ambuteiaj la ieșirea dintr-un sat din Dubăsari, din cauza postului instalat de Tiraspol

06 iunie 2021, ora 16:30

Aglomerație de zeci de mașini s-a format la ieșirea din satul Lunga, raionul Dubăsari, din cauza postului de control instalat ilegal de către așa-numiții grăniceri transnistreni, la ieșirea de pe podul de pe râul Nistru.

Zonadesecuritate.md a intrat în posesia mai multor imagini din care se vede un ambuteiaj de mașini de aproape un kilometru care stă nemișcat de mai bine de jumătate de oră.

Imaginile au fost însoțite de mesaje de revoltă a șoferilor care sunt nevoiți să aștepte în soare controlul ilegal de acte din partea structurilor de la Tiraspolul. În mașini sunt atât copii, cât și persoane în etate.

Sursa citată scrie că la ieșire și intrare pe pod se află două posturi cu pacificatori. Totul se întâmplă sub ochii Misiunii de Pacificare. Între timp, mașina misiunii circulă liber, fără să stea în rând.

Foto: Zona de Securitate

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram