/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat nașterea celui de-al doilea copil al lor. Ce nume va purta

06 iunie 2021, ora 20:39

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat nașterea celui de-al doilea copil al lor, o fetiță. Conform cuplului princiar, fiica lor va purta numele Lilibet Diana, după Regina Elisabeta a II-a, al cărei nume de alint din familie în copilărie și tinerețe era „Lilibet” și după mama prințului Harry, prințesa Diana, relatează BBC.

Cuplul a anunțat că Lilibet-Diana Mountbatten Windsor s-a născut vineri, la un spital din Santa Barbara, California, în jurul orei locale 11:40. Și mama și copilul se află într-o stare de sănătate bună, scrie digi24.ro.

„Suntem recunoscători pentru iubirea și rugăciunile pentru noi de pe tot globul. Vă mulțumim pentru bunătatea și sprijinul vostru în această perioadă foarte specială pentru familia noastră”, au transmis Harry și Meghan.

Fiica lui Harry și Meghan este a 11-a strănepoată a Reginei Elisabeta a II-a și este a opta în linia de succesiune la tronul Marii Britanii și Irlandei de Nord și al celorlalte țări al cărei șef de stat este Elisabeta a II-a.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram