Actualitate

Atâta vreme cât vom vota lideri care au probleme mari de identitate, de moralitate, de legalitate, noi nu vom fi priviţi ca parteneri serioşi de către occidentali

Vasile Nedelciuc a precizat că este nevoie de lideri de prim rang care să trimită acelaşi mesaj coerent şi la Bruxelles, şi la Washington, şi la Moscova.

„Atâta vreme cât vom vota lideri care au probleme mari de identitate, de moralitate, de legalitate, noi nu vom fi priviţi ca parteneri serioşi de către occidentali, iar sprijinul pentru Republica Moldova nu va fi atât de bun”, a spus Vasile Nedelciuc.

Potrivit acestuia. este momentul ca, în aceste alegeri, Republica Moldova să se hotărască pe ce drum vrea să meargă.

„Sp nu fim în opoziţie cu vecinii noştri, în primul rând cu România şi Ucraina. Ne aflăm într-un moment crucial, în care putem face ceva şi avem o aşteptare în societate spre această schimbare”, a declarat Vasile Nedelciuc.
 
Amintim că pe lista PAS, se află cel puțin câțiva cetățeni care au mari probleme de identitate. Natalia Davidovici, recunoaște că se simte parte a Uniunii Sovietice, Iar Mihai Popșoi e convins că există două etnii diferite – românească și moldovnească.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *