Accident în apropiere de Briceni: Un bărbat a ajuns la spital după ce remorca unui autobuz s-a izbit violent de mașina în care se afla

Un bărbat de 32 de ani locuitor al satului Alexandreini raionul Edineț a ajuns la spital după ce remorca unui autobuz s-a izbit violent de mașina în care se afla. Accidentul a avut loc la data de patru iunie 2021. 

Foto: politia.md

Potrivit Poliției, totul s-a întâmplat la aproximativ orele 14:45 pe traseul M-5 kilometru 47 +53 de metri. Un bărbat de 51 de ani locuitor a satului Bălăsinești raionul Briceni, conducând autobuzul de model Mercedes 310 care tracta remorca de model Humbaur deplasânu-se în direcția orașului Briceni ajungând în curba drumului deosebit de periculoasă semnalizată prin indicatoare rutiere, remorca s-a decuplat de la autobuz ieșind pe banda de sens opus unde se deplasa regulamentar la întâmpinare automobilul de model Fiat Doblo fiind condus de un bărbat de 32 de ani, locuitor al satului Alexandreini raionul Edineț având în calitate de pasager un băiat de 16 ani locuitor a raionului Edineț orașul Cupcini.  

Ulterior, remorca s-a tamponat cu partea din față în partea lateral stânga a camionului după tamponare camionul a derapat pe partea carosabilă cu partea din spate spre dreapta lui la un unghi de 180º după care inversându-se pe partea laterală dreapta oprindu-se pe roți pe acostamentul drumului partea dreaptă direcției de deplasare a lui cu fața spre orașul Briceni.  

În urma accidentului rutier conducătorul automobilului Fiat a avut nevoie de îngrijiri medicale fiind transportat la spitalul raional Briceni, ultimul a refuzat de spitalizare.  

După producerea accidentului rutier ambii conducătorii fiind testați la Aparatul Drager s-a constatat 0,00 mg/l. În autobuz mai erau pasagerii care până la sosirea poliției au plecat de la locul accidentului. 



Pub