(video) PAS s-a lansat în campania electorală, în scuarul Operei Naționale: Cu ce promisiuni vine

Partidul Acțiune și Solidaritate s-a lansat în campania electorală pentru parlamentarele anticipate din iulie. Evenimentul a avut loc în scuarul Teatrului de Operă și Balet din centrului Chișinăului, unde sute de susținători au venit să participe.

Foto:

Vicepreședinta PAS, Natalia Gavrilița, a spus că „Partidul Acțiune și Solidaritate a venit cu un program bun”.

„Vom face reforma justiției, vom curăța instituțiile statului, pentru ca investitorii și antreprenorii de bună credință să știe că proprietatea lor este protejată. Vom debirocratiza afacerile, vom opri controalele abuzive. Noi vom aduce credite și finanțare ieftină, dar și servicii de consultanță pentru întreprinderi. Avem și un program ambițios de investiții publice. Vom construi drumuri, poduri sisteme de apă și canalizare. Vom uni raioanele din nord la apeductul Bălți - Soroca, raioanele din Centru la apeductul din Chișinău. Vom reabilita infrastructura grădinițelor, vom construi spitale moderne la Cahul și la Bălți. Dacă vom avea o guvernare credibilă, bani vor fi”, a spus Natalia Gavrilița.

De asemenea, au ținut discursuri și deputații PAS Sergiu Litvinenco, Mihai Popșoi, Dan Perciun și Doina Gherman.

Până în prezent CEC a înregistrat 11 concurenți electorali. Este vorba despre Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor (cu 102 candidați), Partidul Politic Partidul Acasă Construim Europa „PACE” (cu 70 de candidați), Partidului Politic „Partidul Acțiunii Comune — Congresul Civic” (cu 101 candidați), Blocul electoral „RENATO USATÎI” (cu 103 candidați), Partidul Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate” (cu 102 candidați), Partidul Politic „Șor” (cu 101 candidați), Partidul Mișcarea Profesioniștilor „Speranţa – Надежда”, Partidul Democrat din Moldova și Platforma Demnitate și Adevăr (cu 101 candidați), Partidul Unității Naționale și Partidul „Democrația Acasă”.

 


Pub