Pregătirile pentru redeschiderea „OrheiLand”, pe ultima sută de metri. Evenimentul va avea loc duminică, la ora 10:00

„OrheiLand”, cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova, își redeschide porțile și dă startul sezonului de vară, duminică, 6 iunie, la ora 10:00. Pregătirile pentru marele eveniment sunt pe ultima sută de metri. Și în acest an, intrarea în parcul de distracții, accesul la carusele, tobogane, terenuri de joacă și la celelalte echipamente de distracție sunt fără plată.

Foto: OrheiLand
Potrivit directorului parcului „OrheiLand”, Igor Druță, pregătirile pentru deschiderea sezonului de vară la „OrheiLand” sunt pe ultima sută de metri. 
 
„Toate caruselele și echipamentele de distracții pentru copii au fost verificate și testate de către tehnicieni. Lucrătorii aduc în ordine toate spațiile, astfel ca vizitatorii să se simtă bine. Facem ultimele aranjamente. Ne așteptăm la un număr mare de vizitatori, deoarece e singurul parc din țară unde totul e gratuit și, în plus, familiilor li s-a făcut dor să petreacă timpul liber calitativ în locuri extraordinare, după un an de restricții legate de pandemia de COVID-19”, a menționat Igor Druță, directorul parcului „OrheiLand”. 

 
„OrheiLand” va activa de marți până duminică între orele 10:00 și 22:00, iar în fiecare zi de luni de la ora 16:00 până la 22:00. Chiar dacă autoritățile au relaxat restricțiile impuse de pandemie, administrația „OrheiLand” va asigura toate măsurile sanitare împotriva Covid-19. La intrarea în parc, tuturor li se va măsura temperatura.

 
Parcul „OrheiLand” a fost inaugurat în 1 iunie 2018 și rămâne unul dintre cele mai mari și populare proiecte realizate la Orhei. Parcul este dotat cu carusele unice în țară și regiune, printre care un roller coaster de tip american și mega-caruselul „Star Tower”, singurul din țară și unul dintre puținele existente în regiune. Aici sunt puse la dispoziția copiilor zeci de tobogane gonflabile, trambuline şi terenuri de joacă. Mai mult, în centrul parcului se află un havuz muzical. Tinerii și adulții pot petrece timpul liber și în spațiile verzi, precum și la un teren de bowling.


Pub