Platforma DA s-a lansat în campania electorală, în toată țara. Igor Munteanu: Trebuie să repornim motoarele economiei

Platforma DA se lansează în campania pentru alegerile din 11 iulie în toată țara. Evenimente de lansare cu participarea deputaților, aleșilor locali și ai miilor de membri și simpatizanți ai Platformei DA au loc în mai multe raioane din Nordul, Centrul și Sudul Republicii Moldova.

Foto:

La Drochia, vicepreședintele formațiunii Igor Munteanu a mărturusut că pentru el personal Platforma DA a fost o descoperire: „Eu nu am fost niciodată membru de partid până în anul 2020. Am considerat, însă, că trebuie să mă apropii și să fiu parte a echipei Platformei DA pentru că are un potențial și o energie foarte importantă, care s-a văzut din anii 2015-2016. Ei au fost primii care s-au angajat într-o confruntare dură cu regimul lui Plahotniuc. Atunci foarte multă lume a stat în tufari și s-a uitat la televizor, temându-se și să respire. De atunci echipa aceasta s-a transformat într-un grup politic combativ, care după 2019 a dovedit că faptele ei nu se deosebesc de promisiunile pe care le-a făcut.” 


Igor Munteanu a trecut într-o revistă succintă cele mai importante realizări, chiar și din banca opoziției, a fracțiunii parlamentare a Platformei DA și a spus că este foarte important ca oamenii să-i aleagă pe cei mai buni dintre cei mai buni, pe cei fapta cărora e în deplină concordanță cu angajamentele pe care le iau public: „Noi trebuie să repornim motoarele economiei pentru ca aceasta să funcționeze pentru cetățeni și această campanie electorală trebuie să mobilizeze oamenii care vor să-și afirme niște lucruri în viața lor, să contribuie la prosperitatea țării. Iar Platforma DA în acest sens, să știți că li se potrivește cel mai bine!”


Președinta OT Drochia, candidată la funcția de deputat al Platformei DA, Svetlana Conea a menționat că formațiunea din care face parte are cu ce se mândri: „Avem cea mai bună fracțiune din Parlament, e vocea voastră, a tuturor, iar fapta bună pe toți ne adună.” Și candidata Zinaida Cebănaș, președinta OT Rășcani, a menționat că se poate construi o Moldovă prosperă cu asemenea oameni ca cei din Platforma DA: „Noi venim cu soluții, nu cu enumerarea la nesfârșit a problemelor. Am demonstrat prin fapte că se poate construi o țară prosperă cu o echipă ca a noastră. Votăm numărul 9! Nouă ne pasă, fapta bună ne adună!”



Pub