/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Zeci de tineri au pedalat prin Capitală pentru a marca ziua bicicletei

05 iunie 2021, ora 21:47

Zeci de tineri, pe două roți, au pedalat mai mult de 8 kilometri prin capitală pentru a marca ziua… bicicletei. Nu trebuiau să depășească 16 kilometri la oră. Alături de ei au fost și câteva echipaje ale poliției care au vegheat ca cicliștii să se deplaseze în siguranță. 

În jur de 150 de pasionați de ciclism au dat curs invitației de a participa la o cursă pe două roți prin capitală, ce a purtat numele „Ciclism dincolo de criză.” Astfel, oamenii au marcat ziua mondială a bicicletei care a avut loc pe 3 iunie.

Bicicliștilor li s-au alăturat și unii posesori de trotinete electrice. Coloana a fost supravegheată de echipajele poliției, care s-au asigurat că sportivii nu vor fi strâmtorați de automobile. Bicicliștii au pedalat pe strada Albișoara, iar finișul a avut loc în fața Inspectoratului General al Poliției.

Sportivii au parcurs în jur de 8 kilometri, deplasându-se cu cel 16 km la oră. Ajunși cu bine la finalul cursei, participanții s-au ales cu daruri. Cursa a fost pusă la cale de câteva organizații, printre care și Federația de Ciclism din Republica Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram