În afara concurenței. De ce centrul Chișinăului va rămâne mereu un sector de elită

Acum 20 de ani, un apartament în sectorul Centru al capitalei era un semn de prestigiu. Și în prezent, interesul pentru zonele din inima Chișinăului rămâne constant. Treptat, cartierele se modernizează, vechile clădiri sunt înlocuite cu altele noi, iar orașul se adaptează progresului. În plus, în regiune, apar mai multe ansambluri rezidențiale care încurajează un stil de viață definit prin calitate, utilitate și confort.

Foto: Inamstro

Timpul costă bani și… nervi

Gata cu orele petrecute în trafic. Un apartament în sectorul Centru al capitalei îți permite să ajungi ușor la muncă, la sport, grădiniță, școală sau supermarket. Nu vei mai fi nevoit să petreci 30-40 de minute până la piață sau la sediul central al unei bănci, pentru că tot de ce ai nevoie se află în imediată apropiere. Și nici măcar nu e nevoie să folosești prea des mașina. Poți merge pe jos, cu bicicleta sau trotineta electrică.

Mai mult timp petrecut în aer liber

Parcurile, scuarurile și locurile publice din centrul orașului sunt mereu în vizorul autorităților locale. Fiind cartea de vizită a Chișinăului, este locul unde se fac mereu investiții, zonele verzi sunt monitorizate cu atenție, iar curățenia este una dintre priorități. 

Hrană pentru suflet, datorită atracțiilor culturale

Deseori, constatăm cu regret că am vrea să mergem mai des la teatru sau la operă. Un apartament amplasat în apropierea atracțiilor culturale, cu siguranță, va fi o motivație bună. Teatrul de Operă și Balet, Sala cu Orgă, Teatrul Național „Mihai Eminescu”, „Satiricus” sau „Geneza Art” sunt doar câteva dintre locurile unde să-ți răsfeți sufletul.

Și chiar dacă momentan există anumite restricții, inevitabil, cursul vieții va reveni în curând la normal, iar arta va face din nou parte din ea.

Educație continuă și oportunități profesionale

Centrul capitalei este bogat în oferte pentru studii de calitate. Licee private și de stat sunt concentrate în regiune: „Spiru Haret”, „Miguel de Cervantes”, „Gheorghe Asachi”, „Prometeu”, „Liceul de Limbi Moderne și Management” sunt doar câteva dintre ele.

La fel, poți opta oricând pentru un curs de licență, masterat sau doctorat în cadrul Universității de Stat, Academiei de Studii Economice sau ULIM.

Te-am convins?

Așadar, dacă ești în căutarea unui apartament, sectorul Centru al Chișinăului este, cu siguranță, o opțiune de luat în calcul. Cel mai probabil, este o alegere pentru mulți ani înainte sau chiar pentru întreaga viață. De aceea, avantajele sunt evidente — accesibilitate la transport public; proximitate la supermarketuri, spitale, bănci, școli și grădinițe; economie de timp; varietate de divertisment; ansambluri rezidențiale moderne, construite calitativ și dotate cu parcări subterane.

Îndrăznește să-ți urmezi visul 

Ultimul an ne-a demonstrat mai mult ca niciodată că viața este fragilă și merită să trăim aici și acum. Fă astăzi primul pas spre visul tău, cedează dorinței de a avea un apartament în centrul orașului, pe care-l meriți. Apelează la numărul 0 6008 6008, pentru mai multe detalii. 


// console.log('no ads situation')