(foto) Au început în sfârșit lucrările de plombare a gropilor cu asfalt cald. Autoritățile îşi cer scuze pentru că le fac ziua

Primăria municipiului Chișinău informează că Î.M. “Exdrupo” a început lucrările de plombare a gropilor cu asfalt cald pe străzile principale din capitală. Pe parcursul zilei de joi, drumarii au intervenit pe străzile Al. Puşkin, Petricani şi bd. Dacia, unde anterior au fost frezate porțiunile degradate.

Astăzi se lucrează pe bd. Dacia, str. A. Puşkin, str. Mitropolit Bănulescu-Bodoni, str. Petricani. Pe timp de noapte porțiunile de asfalt problematice se frezează, iar ziua se lucrează la asfaltare!

“Vom continua şi în perioada următoare să intervenim cu lucrări de reparaţie a străzilor pentru că oraşul nu mai poate aştepta. Au început lucrările de asfaltare și la proiectele lansate anterior, dar care nu puteau fi finalizate din lipsa asfaltului”, a spus primarul general al capitalei într-o postare pe Facebook.

Amintim că în lipsa unui răspuns clar din partea responsabililor de la Ministerul Economiei, cu privire la eliberarea certificatelor de conformitate pentru masa asfaltică caldă de către laboratoarele acreditate, municipalitatea a decis ca agentul economic care va livra asfalt să îşi asume responsabilitatea şi să livreze mixtură asfaltică care să corespundă noilor standarde EN.

Ulterior, toate tipurile de mixturi livrate vor fi supuse testelor de laborator.

Primăria municipiului Chișinău îşi cere scuze de la locuitorii capitalei pentru incomoditățile create în trafic din cauza lucrărilor de plombare, însă drumurile trebuie reparate.

 

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/