fbpx

Liderul PL, Dorin Chirtoacă, își suspendă calitatea de membru al formațiunii pentru a participa la anticipate pe lista AUR

Președintele Partidului Liberal (PL), Dorin Chirtoacă, și-a suspendat calitatea de membru al formațiunii, tocmai pentru a participa la alegerile parlamentare anticipate pe lista Alianței pentru Unirea Românilor (AUR).

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Același lucru l-au făcut și câțiva fruntași ai liberalilor.

„Nu este vorba despre părăsirea PL, ci despre suspendarea calități de membru, până pe 12 iulie. Despre aceasta am informat public, anterior, atât CEC-ul, ASP-ul cât și opinia publică”, a anunțat Chirtoacă.

„Suspendarea a fost făcuta în conformitate cu Statutul PL, pentru a putea participa, în mod legal, la alegerile parlamentare din 11 iulie, astfel încât toți unioniștii să fim uniți în aceste alegeri și să ofere o opțiune de vot unică”, a argumentat fostul primar general de Chișinău”, a afirmat acesta.

Amintim că mai multe formațiuni politice s-au alăturat AUR în vederea scrutinului parlamentar din 11 iulie, printre care Partidul Liberal și Uniunea Salvați Basarabia (USB).

Articole asemănătoare

Back to top button