/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Un alt candidat de pe lista Partidului Acțiune și Solidaritate a anunțat că se retrage: „Voi fi alături de PAS în continuare”

missing
04 iunie 2021, ora 19:12

Alexandru Catan a anunțat că își retrage candidatura de pe lista electorală a Partidului Acțiune și Solidaritate, dar rămâne în continuare alături de PAS. 

„Am decis să îmi retrag candidatura la funcția de deputat de pe lista PAS pentru a nu permite oponenților să distragă Partidul Acțiune și Solidaritate de la obiectivul nostru de a curăța clasa politică și a porni vremurile bune în Moldova. Voi fi alături de PAS în continuare și voi munci ca să aducem vremuri bune în Moldova”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Alexandru Catan a menționat că a luat această decizie după ce în „presa controlată” au apărut informații denigratoare la adresa lui și, anume, despre un dosar care a fost fabricat în trecut.

Acesta se află sub numărul 45 pe lista electorală a PAS.

Pe lista PAS sunt incluse 102 persoane. Anterior, de pe lista electorală a PAS s-a retras și jurnalista Nata Albot.

Amintim că până în prezent, CEC a înregistrat deja 14 concurenți electorali pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, iar alte trei dosare se află în proces de examinare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram