image
Sursa foto: Nadejda Roșcovanu

În plină campanie, Platon preia retorica lui Dodon: „Maia Sandu a participat la jaful bancar; N-are dreptul să conducă RM”

Controversatul afacerist Veaceslav Platon a ieșit astăzi la rampă după ce președintele Maia Sandu a declarat că gruparea acestuia reprezintă un pericol pentru securitatea statului. Asta în contextul în care procurorii au renunțat la învinuirile privind implicarea lui Platon în „jaful secolului”.

Platon a organizat astăzi o conferință de presă pe care a intitulat-o „Viața după moarte”. Acesta a lansat acuzații în adresa șefei statului pe care a numit-o „mincinoasă” și „cinică”.

„Maia Sandu a declarat că PG a luat o decizie îndoielnică, că eu ameninț securitatea statului, stabilitatea finaciară a statului, După acest cinism, după această minciună fără scrupule, nu o să tac. Pe timpul lui Plahotniuc nu am tăcut, nici acum nu voi tăcea. De aceea, voi începe o activitate publică și politică prin care voi demasca toată această înșelăciune de pe scena politică. Voi lămuri cine și ce interese urmărește și cum sunt manipulați oamenii”, a declarat Platon.

„Înțeleg că tot felul de Cozer, Litvinenco - toată această bandă de bădărani - se vor năpusti asupra mea”, a adăugat acesta, referindu-se probabil la faptul că a fost subiect de discuție aseară, la emisiunea „Secretele Puterii”, moderată de Alex Cozer.

Afaceristul susține că nu a fost implicat în jaful bancar, ci Maia Sandu, prezentând exact aceleași argumente în acest sens folosite în repetate rânduri de Igor Dodon.

„De ce ați făcut asta? Care v-a fost motivația: Pentru bani sau din prostie? Vreau ca Maia Sandu să răspundă tuturor cetățenilor RM. Nu are niciun drept moral să conducă țara până nu răsunde la această întrebări. Noi toți cetățenii am fost păgubiți. (...) Sunt primul care va zice că regina noastră e goală. Nu are nici competențe, nici cunoștințe, e o persoană narcisistă. Sunt femei care și-au înșelat soțul de multe ori și sunt care nu au făcut asta niciodată. Dar nu există femei care să-și fi înșelat soțul doar o dată. Mă adresez către Maia Sandu: Dacă ați făcut o dată, de ce să nu ne așteptăm că veți face și a doua oară?”, a mai spus Platon.

Noutăţile partenerilor

comentarii: