image
Sursa foto: Getty Images

Amendă record pentru Vidal, după ce a ignorat restricțiile și a ajuns internat în spital cu o formă gravă de COVID-19

Autoritățile din Chile au deschis o anchetă după ce mijlocașul Arturo Vidal a fost infectat cu COVID-19 și a ajuns în spital, cu o formă gravă a bolii.

Vidal a fost testat pozitiv și spitalizat luni, astfel că nu va evolua contra Argentinei, în preliminariile CM 2022, anunță News.ro.

Daily Mail anunță că Vidal riscă să primească o amendă de circa 66.000 de euro pentru acest episod.

Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Paula Daza, a afirmat, marţi, că Vidal trebuia să respecte normele sanitare, "la fel ca orice persoană care intră în ţară".

Vidal a ignorat protocolul sanitar și a fost surprins la un restaurant de lux, unde s-a pozat fără mască alături de personal. Vidal a declarat pe reţelele de socializare că a fost contamiat de "un prieten".

''Copa America, ediţia 2021, se va juca în Brazilia. Datele de începere şi de sfârşit ale turneului au fost confirmate'', a menţionat organismul sud-american pe contul său de Twitter, la câteva ore după decizia Argentinei de a abandona organizarea turneului din cauza pandemiei de Covid -19.

Turneul a fost programat în 2020, dar a fost amânat cu un an din cauza pandemiei de coronavirus şi trebuia să fie găzduit de Columbia şi Argentina, însă CONMEBOL a fost nevoită să renunţe la meciurile găzduite de Columbia, din cauza mişcărilor sociale din această ţară.

Cel mai vechi turneu internaţional, care reuneşte cele 10 naţiuni sud-americane, va debuta pe 13 iunie şi se va încheia pe 10 iulie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: