image
Sursa foto: Getty Images

Chelsea, gata să sacrifice nouă jucători pentru Harry Kane! La cine este dispus să renunțe Tuchel

Chelsea a câștigat finala UEFA Champions League disputată la Porto, după ce a învins Manchester City cu scorul de 1-0.

În ciuda succesului din cea mai prestigioasă competiție europeană, Thomas Tuchel se gândește deja la următorul sezon din competiția domestică, Premier League.

Tehnicianul german își dorește să aducă pe Stamford Bridge un atacant puternic care să propulseze Chelsea în vârful clasamentului din campionatul Angliei.

Oficialii lui Chelsea au crezut că au rezolvat problemele din ofensivă atunci când l-au transferat, vara trecută, pe Timo Werner, de la RB Leipzig, dar, deși a contribuit substanțial la succesul echipei, acesta nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor conducerii.

În sezonul recent încheiat, în 52 de partide, Timo Werner a înscris 12 goluri și a contribuit decisiv de 15 ori.

Astfel, oficialii de pe Stamford Bridge caută în continuare un atacant iar printre variante au apărut Erling Haaland și Romelu Lukaku. Cu toate acestea, conducerea Borussiei Dortmund nu vor renunța la atacantul norvegian cel puțin încă un sezon, iar Lukaku a declarat recent că își dorește să rămână în continuare la Inter Milano, echipa alături de care a devenit campion al Italiei.

Se pare că Roman Abramovich și Thomas Tuchel iau în calcul transferul lui Harry Kane, cel mai bun marcator din campionatul englez, care a anunțat recent că vrea să meargă către un club alături de care poate câștiga trofee.

Pentru serviciile lui Kane, Chelsea s-ar duela cu rivala din finala Champions League, Manchester City, care le-a propus celor de la Tottenham o ofertă greu de refuzat. ”Cetățenii” vor să îi folosească pe Raheem Sterling și pe Gabriel Jesus ca monedă de schimb pentru Kane.

Pentru a se impune în fața lui City și în lupta pentru Kane, Chelsea trebuie să vină cu o ofertă imbatabilă, iar pentru a face acest lucru Tuchel este gata să renunțe la nouă jucători, fie că îi scoate la vânzare, fie că îi cedează sub formă de împrumut.

Potrivit Daily Mail, dacă pe Billy Gilmour și pe Conor Gallagher, Thomas Tuchel vrea să îi împrumute pentru un sezon la echipe unde pot evolua, de pe urma lui Ruben Loftus Cheek, Ross Barkley, Abraham, Davide Zappacosta, Tiemoue Bakayoko, Fikayo Tomori și a lui Emerson Palmieri, gruparea din Londra vrea să încaseze o sumă de bani care să faciliteze transferul lui Harry Kane.

Cota de piață a căpitanului Angliei se ridică la aproximativ 120 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: