image
Sursa foto: jurnal.md

Poliția, despre scopul vizitei la PAS: „Întreprindem acțiuni pentru a nu admite vandalizări ale sediilor partidelor”

Direcția de poliție a municipiului Chișinău a emis o reacție, după ce reprezentanții Partidului Acțiune și Solidaritate au criticat azi acțiunile conducerii MAI în legătură cu vizita a trei polițiști la sediul central al partidului.

Direcția de poliție a municipiului Chișinău informează că poliția întreprinde „activități de informare” a reprezentanților partidelor politice pentru a nu admite „cazuri de vandalizări și deteriorări asupra sediilor partidelor politice”.

„În vederea prevenirii unor astfel de situații, angajații poliției, vizitează sediile partidelor politice unde fac schimb de informații ce țin de datele de contact cu reprezentanții partidului, astfel încât dacă aceștia observă persoane suspecte sau situații de risc să contacteze direct polițiștii, pentru o intervenție promptă.(...) Nu a avut loc nici o inspectare de evaluare. polițiștii doar s-au prezentat și au făcut schimb de numere de telefoane cu reprezentanții partidului politic”, informează Direcția de poliție a capitalei.

Amintim că azi sediul central al PAS a fost vizitat de trei polițiști. Candidatul la alegerile de pe 11 iulie, Andrei Spânu, a menționat într-o postare plasată pe pagina sa de facebook că polițiștii i-au comunicat că au ordin de inspectare a sediilor partidelor și a tuturor companiilor. Reprezentanții partidului s-au arătat mirați că nu au primit anterior niciun document oficial referitor la scopul acestei vizite.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: