image
Sursa foto: Jurnal.md

Ultima oră! Bărbatul care a împușcat tânăra de 16 ani de la Holercani a fost condamnat la 18 ani de detenție

Tânărul de 27 de ani, care la începutul lunii martie, a împușcat două adolescente în satul Holercani, raionul Dubăsari, una dintre care a decedat, a fost condamnat la 18 ani de detenție.

Totodată magistrații judecătoriei Dubăsari, cu sediul la Ustia au dispus achitarea despagubirilor familiei victimei în sumă de 500 de mii de lei, deși familia fetei a solicitat despăgubiri morale în sumă de un milion de lei.

Precizăm că procurorul de caz, Tatiana Ţurcanu, a solicitat în instanţă o condamnare de 23 de ani de puşcărie .

Amintim că tragedia s-a produs pe 2 martie curent. Potrivit poliției, totul s-a întâmplat în urma unui conflict între tânărul de 27 de ani și adolescenta ucisă, care se afla cu o prietenă la momentul producerii crimei.

Individul a tras mai multe împușcături în direcția celor două fete de 16 ani, una fiind rănită grav. Acesta a transportat-o la spital, în jurul orei 01:30, după care a fugit.

Adolescenta a decedat însă la scurt timp din cauza rănilor primite. Cealaltă adolescentă a fost rănită în zona picioarelor și a scăpat cu viață.

În dimineața zilei următoare, suspectul fugar a fost prins de poliție, pe traseul Criuleni-Chișinău. Acesta avea arma la el.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: