Cunoscutul avocat Ion Dron a aflat din presă că a fost exclus din lista partidului, condus de Vasile Costiuc

Cunoscutul avocat Ion Dron a aflat din presă că a fost exclus din lista Partidului Democrația Acasă, condus de Vasile Costiuc. Ion Dron era al treilea în lista prezentată de formațiune la CEC.

Foto: Colaj/Unimedia.info
„(De ce) Am fost exclus din lista electorală!? Azi, am aflat din presă că nu mă mai regăsesc în lista pentru alegerile parlamentare anticipate depusă pe 27 mai curent împreună cu președintele Partidului Politic Democrația Acasă.

Cererea de a fi exclus din listă a fost depusă de către Vasile Costiuc, fără a mi se aduce la cunoștință despre acest lucru. Dat fiind faptul că am fost pus în fața lucrului împlinit, cred că tot el este în măsură să explice în mod public o astfel de purtare. Explicații bănuiesc că vor fi multe și mărunte.

Eu cunosc unele dedesubturi care au dus la excluderea mea din cursa electorală, dar despre asta voi vorbi un pic mai târziu. Regret un singur lucru, am crezut că port discuții cu o persoană cu caracter, însă am greșit”, a scris Ion Dron pe Facebook.


Partidul Democrația Acasă a depus actele la Comisia Electorală Centrală pe 27 mai. Ion Dron era al treilea în lista prezentată de formațiune la CEC.

Primii zece candidați din lista Partidului Democrația Acasă sunt: Vasile Costiuc, Ana Țurcan-Oboroc, Ion Dron, Valentina Meșină, Serghei Ceban, Soroca, Stefanco Sergiu, Ștefan Vodă, Alexandru Melnic, Sergiu Burlacu Bălți, Șeremet Oxana Telenești, Bodorin Veronica Donduseni.

Vezi aici lista completă a candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pentru alegerile anticipate din 11 iulie 2021 din partea Partidului Politic „Democrația Acasă”. 


Pub