13:17:45 24.04.2024
Stiri

Românca Mihaela Buzărnescu, lăudată în The New York Times după meciul cu Serena Williams de la Roland Garros

Actualitate 03.06.2021 09:59 Vizualizări2418 Autor: Ziarul National
Românca Mihaela Buzărnescu, lăudată în The New York Times după meciul cu Serena Williams de la Roland Garros Profimedia Images


Serena Williams a avut un meci dificil în turul 2 la Roland Garros contra româncei Mihaelei Buzărnescu. Favorita s-a calificat în trei seturi, 6-2, 5-7, 6-1.

The New York Times a apreciat jocul curajos al Mihaelei Buzărnescu: „Adversara Serenei Williams, Mihaela Buzărnescu, o stângace în vârstă de 33 de ani și cu un doctorat în sport, a ajuns în prezent pe locul 174 WTA, dar această poziție nu reflectă în niciun caz talentul ei.

Buzărnescu a demonstrat din nou că poate da lovituri câștigătoare din situații neașteptate. Românca a ajuns cel mai sus în clasament pe locul 20, în 2018, dar apoi a fost chinuită de accidentări și de o operație la umăr. Aceasta a fost prima confruntare direcăt dintre Serena Williams și Mihaela Buzărnescu", scriu americanii de la The New York Times, citat de digisport.ro.

Discursul Serenei Williams după succesul cu Mihaela Buzărnescu

„Știam că nu va fi ușor, dar sunt entuziasmată că am reușit să trec de acest meci. A fost o replică puternică din partea adversarei, ambele am jucat foarte bine.

Simțeam că ea reușește să dea doar lovituri direct câștigătoare, iar punctele erau foarte lungi, a fost cam distractiv.

E întotdeauna foarte bine când îți faci treaba cu plăcere, când joci cu zâmbetul pe buze, ceea ce este cam rar pentru mine. Iubesc ceea ce fac, însă nu zâmbesc atât de multe pe teren, dar azi chiar m-am simțit foarte bine să fiu pe teren”, a spus Serena Williams.

În turul trei de la Roland Garros, Serena Williams va juca împotriva conaționalei Danielle Collins, calificată grației victoriei în minimum de seturi, 6-0, 6-2, cu Anhelina Kalinina.

După eliminarea Mihaelei Buzărnescu, România mai are două reprezentate la Roland Garros, Ana Bogdan și Sorana Cîrstea, care vor juca în turul trei cu Gabriela Badosa, respectiv Daria Kasatkina.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md