fbpx

Autoritățile, despre vizita oamenilor legii la sediul PAS: „Polițiștii au făcut schimb de telefoane”

Autoritățile au reacționat cu privire la vizita neașteptată a oamenilor legii la sediul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS). Potrivit Poliției, aceasta nu a fost o inspectare de evaluare, ci „polițiștii doar s-au prezentat și au făcut schimb de numere de telefoane cu reprezentanții partidului politic”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Suntem în perioada preelectorală și pentru a nu admite cazuri de vandalizări, deteriorări asupra sediilor partidelor politice, poliția întreprinde activități de informare a reprezentanților partidelor politice.

Astfel, în vederea prevenirii unor astfel de situații, angajații poliției, vizitează sediile partidelor politice unde fac schimb de informații ce țin de datele de contact cu reprezentanții partidului, astfel încât dacă aceștia observă persoane suspecte sau situații de risc să contacteze direct polițiștii, pentru o intervenție promptă.

Ținem să informăm, contrar versiunilor vehiculate pe rețelele sociale, nu a avut loc nici o inspectare de evaluare, polițiștii doar s-au prezentat și au făcut schimb de numere de telefoane cu reprezentanții partidului politic.
Solicităm partidelor politice să accepte măsurile de siguranță întreprinse de către angajații poliției și să nu ne atragă în jocuri politice. Poliția doar își îndeplinește atribuțiile de serviciu.

Poliția permanent întreprinde activități de informare și prevenire la organizații, întreprinderi, instituții, pentru prevenirea furturilor, actelor de huliganism, în cadrul cărora se duc discuții cu administrația și le sânt înmânate material informativ cu recomandări de prevenție”, se arată într-o notă informativă a Poliției.

Amintim că astăzi, 3 iunie, reprezentanții Partidului Acțiune și Solidaritate au fost luați prin surprindere de vizita Poliției la sediul formațiunii.

Articole asemănătoare

Back to top button