/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/FOTO/ O cisternă a explodat pe o șosea din România, după ce s-a răsturnat. Șoferul ar fi din Republica Moldova

missing
03 iunie 2021, ora 20:51

Un accident grav a avut loc astăzi pe o șosea, între localitățile Bărăganu și Țăndărei, din judeţul Brăila, România, acolo unde o cisternă s-a răsturnat și a luat foc. Accidentul nu s-a soldat cu victime, scrie presa locală și Digi 24

În consecință, cisterna a explodat în jurul orei 18:30, iar incendiul care a fost cauzat în urma deflagraţiei a fost lichidat de pompieri în jurul orei 19:20.

Potrivit ISU Brăila, incendiul a fost anunţat de participanţii la trafic. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi Garda de intervenţie Însurăţei şi Punctul de lucru Dudeşti.

Presa din România scrie că șoferul, un bărbat de 61 de ani, care ar fi din Republica Moldova, a reușit să iasă la timp din cabină, astfel încât evenimentul nu s-a soldat cu victime.

Bărbatul nu a fost transportat la spital, ci a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD ajuns la fața locului.

„În acest moment, pe DN 21A, între localităţile Bărăganu si Ţăndărei, traficul este blocat în totalitate din cauza unei cisterne răsturnate pe partea carosabilă. Din fericire nu sunt victime. Traficul rutier este deviat de catre politisti pe DN 21 si DE 584”, a anunţat IPJ Brăila.

Foto: Pro Lider Fm

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram