/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Sergiu Tofilat a dezvăluit cine se va regăsi pe lista electorală a Partidului Schimbării. Când reprezentanții formațiunii vor depune actele la CEC

03 iunie 2021, ora 22:52

Membrul Partidul Schimbării Sergiu Tofilat a anunțat că formațiunea pe care o reprezintă va depune săptămâna viitoare la CEC dosarul pentru înregistrarea în cursa electorală pentru alegerile din 11 iulie. 

„Noi sâmbătă o să organizăm congresul pentru ca să aprobăm lista și o să depunem documentele la CEC. La începutul săptămânii viitoare o să depunem lista candidaților”, a declarat Sergiu Tofilat în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Sergiu Tofilat a precizat că se va regăsi pe lista electorală alături de Ștefan Gligor, Sergiu Postică, Tudor Șoitu, Corina Goibu și Ion Potlog.

„Nu am discutat pe ce loc voi fi. Le-am sugerat colegilor să mă pună pe locul zece, pentru ca să îndemnăm oamenii să voteze mai mult pentru noi. O să punem pe listă, printre primii, oameni care sunt notorii, cunoscuți. Vor fi specialiști care știu ce au de făcut în Parlament. Noi avem nevoie de oameni competenți, nu este suficient să vorbești frumos. Cred că vor fi în jur de 50 de persoane”, a adăugat Sergiu Tofilat.

Recent, Sergiu Tofilat și-a anunțat demisia din funcția de consilier prezidențial în domeniul energetic, pentru a participa în campania electorală pentru anticipate.

Partidul Schimbării a fost fondat de către Ștefan Gligor.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram