‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 18 aprilie, 2024
10.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleO vinărie din Moldova a primit cele mai multe premii din lume de la...

O vinărie din Moldova a primit cele mai multe premii din lume de la începutul anului 2021

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Vinăria Purcari a reuşit să obţină 162 de medalii internaţionale în primele luni ale acestui an. În doar 5 luni, vinurile Purcari au fost premiate la cele mai prestigioase concursuri internaționale de profil.

Astfel, vinăria a obținut 47 de medalii de aur, 73 de medalii de argint şi 42 de medalii de bronz. Distincţiile au fost primite la concursuri a căror corectitudine şi stricteţe este recunoscută mondial, iar rezultatele lor constituie o garanţie a calităţii pentru consumatorii de vin din întreaga lume: Mundus Vini Spring Tasting, Concours International de Lyon 2021, Citadelles du Vin 2021, London Wine Competition, Eurasia Wine and Spirits Competition, Berliner Wine Trophy, International Wine Challenge, IWSC International Wine & Spirit Competition şi Challenge International du Vin, menționează producătorul.

Cele 162 de medalii sunt însoţite şi de distincţii precum „Grand Gold – Best in Show” (Cuvée de Purcari Alb Brut ) şi „Cel mai bun producător din Moldova” – obţinute la Mundus Vini Spring Tasting, „Premiul special al Somelierilor Internaţionali” (Negru de Purcari, 2015) şi „Premiul special Moldova” (Negru de Purcari, 2016) ambele decernate de Citadelles du Vin 2021.

Participarea la concursurile internaţionale face parte strategia anuală a companiei.

Purcari este unul dintre cei mai mari producători şi exportatori de vinuri din Moldova, livrând producţia sa în peste 30 de ţări. Fondată în 1827, Purcari este cea mai premiată vinărie din Europa Centrală şi de Est, la Decanter Londra 2015-2020 şi printre cele mai bine poziţionate pe Vivino, cu un scor mediu de 4.19 din 5.0, notă de care se bucură doar 1% din toţi producătorii de vin la nivel mondial.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›