image
Sursa foto: jurnal.md

Igor Cuciuc: „Aș vrea ca pe viitor fiica mea să ne reprezinte țara la Eurovision”

Emisiunea „Vânturile, valurile”, de la Jurnal TV, merge în vacanță. Utima ediție, de aseară, a fost dedicată Zilei Internaționale a Copiilor. Invitații au fost copii, iar discuțiile au fost despre culorile celei mai frumoase perioade din viața fiecărui om - copilăria.

„Sărbătoare ușor nostalgică pentru cei mai în vârstă și poate neconștiintizată pentru cei mici, dar în asta și constă farmecul acestei sărbători. Noi am hotărât să invităm în platou niște copii talentați care cântă, majoritatea dintre ei, împreună cu părinții, ceea ce ne bucură în mod deosebit și o să discutăm cu fiecare dintre ei în parte”, a declarat realizatorul și prezentatorul emisiunii, Val Butnaru.

Printre invitații ultimei ediții a fost și Andreea Cuciuc, fiica interpretului de muzică populară, Igor Cuciuc. Andreea a îndrăgit muzica populară de la tatăl său, însă nu s-a oprit doar la acest gen de muzică.

„De fapt, eu de mică am crescut în lumea muzicii populare, pentru că tatăl iubea muzica populară și lăutărească și desigur că ascultam multe cântece de genul și m-a îndrumat și pe mine să merg pe această cale de muzică populară, însă pe parcurs am observat și am găsit cântece și muzică de genul pop și m-am îndrăgostit, de asemenea în ele și cânt și în sfera muzicii populare și pop. Dar nu are legătură cu tata, pentru că oricum mă îndrumă în orice gen.”

Igor Cuciuc și-a îndemnat fiica să studieze și muzica țigănească, iar în viitor ar vrea ca Andreea să reprezinte R.Moldova la Eurovision.

„Andreea cântă muzică populară, îi place, dar la inițiativa mea, la rugămintea mea, cântă mai multă muzică rusească, țigănească veche.(...)Andreei eu îi doresc mult succes și să facă studii de calitate, să facă Academia de Muzică, vreau foarte mult să studieze compoziția, canto academic, canto de estradă și să ne reprezinte țara la Eurovision și la multe concursuri serioase”, a adăugat interpretul Igor Cuciuc

Emisiunea „Vânturile, valurile” va avea o pauză de trei luni. Următoarea ediție va fi în luna septembrie.

Noutăţile partenerilor

comentarii: