image
Sursa foto: border.gov.md

Două autovehicule pline cu electrocasnice, stopate la frontiera Leușeni; Motivul pentru care bunurile au fost ridicate

Doi șoferi care se întorceau din Uniunea Europeană cu autoturismele pline de electrocasnice precum uscătoare, mașini de spălat, aspiratoare, frigidere, aparate de cafea au rămas fără bunurile transportate pentru că nu au putut prezenta documentele necesare.

Polițiștii de frontieră aflați în misiune de serviciu pe traseul M1, în apropierea punctului de trecere Leușeni, au oprit în trafic două mijloace de transport de model Ford Transit. Ambii conducători auto, originari din municipiul Chișinău, se întorceau din Uniunea Europeană.

După verificarea actelor pe mijloacele de transport au fost solicitate documentele însoțitoare și pentru încărcătura transportată. În compartimentul marfar al ambelor automobile s-a depistat 25 de electrocasnice a diferitelor branduri germane și anume: uscătoare, mașini de spălat, aspiratoare, frigidere, aparate de cafea.

Șoferii au comunicat că nu dețin acte pentru tehnica transportată din motiv că le-au achiziționat de la persoane intermediare. Bunurile au fost plasate în camera de păstrare a corpurilor delicte, până la elucidarea tuturor circumstanțelor.

border.gov.mdborder.gov.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: