image
Sursa foto: Getty Images

Leo Messi, foarte aproape de acordul final: ”Contract pe doi ani. Banii nu contează!”

Lionel Messi ar urma să-şi prelungească pe încă două sezoane contractul cu FC Barcelona.

Jurnalistul Miguel Rico a anunţat primul acordul dintre FC Barcelona şi Lionel Messi. Deportes Cuatro anunţă acum detaliile înţelegerii dintre super starul argentinian şi gruparea catalană: doi ani de contract, iar detaliile financiare cad pe planul secund. Asta deşi se spunea că pretenţiile sale financiare ar urma să fie exagerate pentru situaţia la zi a Barcelonei.

Preşedintele Joan Laporta a confirmat chiar la prezentarea noului transfer, Eric Garcia, că detaliile contractului sunt aproape finalizate: ”Merge bine totul. Nu este făcut încă, dar suntem încântaţi de ideea că Messi şi Aguero vor juca împreună” a spus Laporta.

”Nu este vorba de bani în cazul lui. Avem o anumită situaţie financiară, iar Leo a arătat foarte multă înţelegere” a confirmat mai marele grupării blaugrana.

Leo Messi are 778 de meciuri pentru FC Barcelona şi 672 de goluri marcate. A cucerit alături de gruparea catalană patru trofee UEFA Champions League, zece titluri de campion al Spaniei şi un total de 34 de trofee.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: