A lăsat Londra, să restarteze Moldova. Mariana Durleșteanu la UNInterviu, despre cum se fură 1 mlrd $ anual în RM, iar partidele milionare umblă cu cerșitul: Îndemn să facem aceste donații pentru casele de copii

Partidul Legii și Dreptății a depus, ieri, actele la Comisia Electorală Centrală pentru a participa la alegerile anticipate, din 11 iulie 2021, iar cap de listă este Mariana Durleșteanu. Fostă ministră a Finanțelor și fostă candidată la funcția de prim-ministră, Durleșteanu spune că trăiește un șoc de la întoarcerea în țară de la „dezmățul care se petrece” și lipsa de obraz al partidelor milionare. „Țara aceasta este atât de mică, încât se poate face regulă într-un timp foarte rezonabil. Eu am gestionat companii cu cifre de venituri mai mari decât PIB-ul Moldovei. Din păcate, avem partide milionare, ce tot fură din scheme, care încă îndrăznesc să ceară donații de la oamenii simpli. Dragi cetățeni, haideți să donăm pentru casele de copii orfani, care au nevoie cu adevărat de acești bani, pentru că acolo e dezastru”, a declarat Mariana Durleșteanu la emisiunea UNInterviu, marca UNIMEDIA.

Foto: UNIMEDIA


„Avem 56 de candidați în listă pentru că Partidul Legii și Dreptății pune preț pe calitate, în primul rând, și nu pe cantitate. Avem profesioniști, Avem reprezentanți ai diasporei, îl avem pe generalul Alexei, legenda anilor 90 în lupta cu crima organizată. Avem o echipă cu care vom putea realiza cele cinci obiective stabilite în programul nostru cu care venim în fața alegătorilor. Avem și foști activiști PAS, da, dar care în mod independent au decis să se alăture echipei noastre”, a spus Durleșteanu.


Lidera Partidului Legii și Dreptății a declarat că a discutat cu mulți lideri de partide, de când a revenit în Republica Moldova, dar printre aceștia nu se numără nici Igor Dodon, nici Maia Sandu - cu ambii se cunoaște de foarte mulți ani și erau în relații bune.

De asemenea, fosta candidată la funcția de prim-ministră a povestit cum îi reușește să se împartă între familie și job, cine o ajută ca să-și poată realiza aspirațiile în carieră, de ce iubește să gătească pentru familia sa, dar nu-i place să calce și de ce ar lăsa Londra pentru Republica Moldova.

Urmăriți emisiunea aici:



Pub