(video) Mariana Durleșteanu, despre donațiile electorale: „Rușine! Partidele trebuie să meargă să facă donații pentru copii orfani uitați de această țară. Noi în loc să le dăm o perspectivă, umblăm cu pomene electorale”

Partidul Legii și Dreptății a depus, ieri, actele la Comisia Electorală Centrală pentru a participa la alegerile anticipate, din 11 iulie 2021, iar cap de listă este Mariana Durleșteanu. Fostă ministră a Finanțelor și fostă candidată la funcția de prim-ministră, Durleșteanu la emisiunea UNInterviu, marca UNIMEDIA a menționat că în loc ca acești politicieni care acuma aplică la donații pentru ca să-și finanțeze campania electorală să ofere donații și perpective copiilor orfani „se umblă cu pomene electorale”. 

Foto: UNIMEDIA

„Toți politicienii care au furat mai au o speranță să mai ceară și donații. Asta chiar e culmea. De ce mă revolt? Pentru că ieri am vizitat o casă de copii orfani și am rămas șocată. Sunt 41 de copii în internatul numărul 3 și sunt în grija directoarei. Sunt uitați de această țară și de acești politicieni care acuma aplică la donații pentru ca să-și finanțeze campania electorală. Ei trebuie să meargă și să facă apel la donații pentru acești copii uitați de țara asta. Copii care nu au mamă și nu au tată. Noi în loc să le dăm o perspectivă, umblăm cu pomene electorale sau cu apeluri de a face donații pentru campanii electorale. Rușine să fie”, a declarat Mariana Durleșteanu.  

Fostă ministră a Finanțelor și fostă candidată la funcția de prim-ministră a menționat că Partidul Legii și Dreptății va face apel pentru donații copiilor orfani și oamenilor cu condiții de trai vulnerabile sau cu dezabilități. La fel a mai menționat că partidul se va lansa cu un buget foarte modest și vor utiliza tehnologiile informaționale pentru a le permite în acest scurt timp să se lanseze. 

„Noi vom face apel pentru donații anume pentru copii care sunt uitați de această țară. Mă refer la toate categoriile. Oamenii cu condiții de trai vulnerabile, cu dezabilități. Dar nicidecum nu vom merge pe faptul să apelăm la donații pentru a ne face campania electorală. Este o rușine și este revoltător faptul că tot cei care au furat cetățenii, merg acum cu cumpăratul votului din banii furați și încă sunt certați cu morala în genere, ca să mai aibă bunul simț de a promite lucrurile care nu sunt realizabile și nu-și aduc aminte de pătura vulnerabilă în această țară. 

Nu putem irosi banii care se necesită pentru acești sărmani copii, pe campanie electorală. Da, eu nu zic că nu avem nevoie de bani. Avem nevoie și de faptul ca lumea să ne cunoască, să ne audă, dar vom face pe un buget foarte modest, pe putință pentru că avem doar câteva zile până la campanie în sine. Deci sunt tehnologii informaționale și ne vom utiliza de ele, care ne permit în acest timp scurt să ne lansăm”, a spus Durleșteanu. 




Pub