Principală  —  IMPORTANTE   —   FOTO/ Fostul vicepreședinte socialist al…

FOTO Fostul vicepreședinte socialist al raionului Căușeni anunță că oficiul PSRM din raion „a fost profanat” cu o pungă plină cu excremente. Poliția investighează cazul. Reacția PSRM

Socialistul Oleg Cuciuc, care în ianuarie curent a fost eliberat din funcția de vicepreședinte al raionului Căușeni, a anunțat miercuri, 2 iunie, într-o postare pe Facebook, că oficiul Partidului Socialiștilor din orașul Căușeni a fost „profanat”.

Alături de mesaj, Cuciuc a postat și câteva fotografii cu sediul PSRM, după incident, imagini pe care însă la scurt timp de la publicare le-a și șters de pe rețeaua de socializare. Reprezentanții Poliției au declarat pentru Ziarul de Gardă că s-au autosesizat în urma imaginilor publicate în spațiul public și vor investiga cazul.

Purtătoarea de cuvânt a PSRM a declarat pentru Ziarul de Gardă că dupa clarificarea situației „socialiștii vor reveni cu un comentariu suplimentar”.

În fotografiile publicate de socialist, iar ulterior fiind șterse, se vede cum interiorul oficiului PSRM din Căușeni este murdar, după ce acolo a fost aruncată o sacoșă de culoare neagră plină de materiale asemănătoare excrementelor.

Solicitați de ZdG, reprezentanții Poliției ne-au comunicat că s-au autosesizat în urma imaginilor apărute pe rețelele de socializare.

„Este caz înregistrat. Urmează să se stabilească toate circumstanțele și persoanele implicate”, ne-a comunicat Mariana Bețivu, purtătoarea de cuvânt a IGP.

Purtătoarea de cuvânt a liderului PSRM, Carmena Sterpu-Lupei, a precizat pentru Ziarul de Gardă că „după clarificarea situației va veni cu un comentariu suplimentar”.

„Dupa clarificarea situației vom veni cu un comentariu suplimentar. Așa e când pornesc „vremurile bune”, cu „oameni buni”, ne-a comunicat Carmena Sterpu-Lupei, șefa pe comunicare din cadrul PSRM.

În ianuarie curent, socialistul Ion Cuciuc, cel care a anunțat despre „profanarea” oficiului PSRM de la Căușeni a fost eliberat din funcția de vicepreședinte al raionului Căușeni. Detalii aici