12:04:18 25.04.2024
Stiri

FOTO, VIDEO // Primarul de Edineț arată microbuzul cu care a fost adus grupul de tineri s-o huiduiască pe Maia Sandu: „Un grup de străini în frunte cu unii funcționari de la raion”

Actualitate 02.06.2021 12:25 Vizualizări5234 Autor: Ziarul National
FOTO, VIDEO // Primarul de Edineț arată microbuzul cu care a fost adus grupul de tineri s-o huiduiască pe Maia Sandu: „Un grup de străini în frunte cu unii funcționari de la raion” Punctul.md


Grupul de tineri care a huiduit-o pe președinta Maia Sandu în timpul vizitei sale de marți de la Edineț sunt activiști socialiști și au fost aduși organizat cu un microbuz în acest oraș.

Declarația îi aparține primarului de Edineț, Constantin Cojocaru, care acuză conducerea socialistă a raionului cu același nume că ar fi participat în ceea ce numește „o rușine”.

„Desolidarizarea de spiritul de haită al mai multor tineri agresivi, aduși din afara Edinetului cu un autobuz organizat, a făcut ca mulți edinețeni de bună credință să nu poată astăzi discuta cu președinta țării. Mi-e rușine de acești nesocotiți organizați de structurile raionale. Chiar e josnic să apelezi la astfel de acțiuni de prost gust din spate, iar apoi să oferi flori cu spini. Cu foarte mulți spini. Avem nevoie de deșteptare. Ajunge să fim conduși de astfel de ticăloși”, a scris primarul pe Facebook, publicând o poză cu microbuzul cu care au fost aduși „protestatarii”.



CITIȚI și Maia Sandu le RĂSPUNDE contestatarilor săi de la Edineț: „Protestul este un drept constituțional, pe care îl respect. Voi face tot ce-mi stă în puteri pentru a schimba spre bine viața cetățenilor, inclusiv a celor care au alte viziuni sau preferințe”

Aceeași sursă a precizat că întâlnirile Maiei Sandu cu primarii, cu cei din sectorul de producere, cu medicii și lucrătorii din învățământ și cultură de la Edineț au fost „productive”, în pofida „altercațiilor organizate de un grup de străini în frunte cu unii funcționari de la raion”.

Punctul.md i-a demascat pe unii participanți la protestul de la Edineț și i-a surpins anterior la o acțiune a socialiștilor, îmbrăcați în veste și cu chipiuri roșii.

De asemenea, potrivit internauților, aceștia ar fi membri ai „gărzii tinere” a PSRM de la Bălți, surprinși anterior la evenimentele lui Dodon.



Menționăm că protestul gălăgios al celor câțiva tineri aduși la Edineț a avut loc la scurt timp după ce liderul socialiștilor, Igor Dodon, a fost huiduit în satul Moldovata Nouă din raionul Dubăsari de veteranii războiului de la Nistru, care l-au numit „trădător” și l-au acuzat că „ne-au vândut pământul”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md