(video) Noul Lexus NX se prezintă pe 12 iunie, însă a fost deja deconspirat

Lexus anunţă ziua când va prezenta noua generaţie, a doua, a modelului NX! SUV-ul va fi dezvăluit online, în premieră mondială, în ziua de sâmbătă, 12 iunie.

Cu această declaraţie s-a publicat şi o primă imagine teaser, deşi de câteva luni, din februarie, în spaţiul online există deja un clip video promoțional cel mai probabil scăpat din greşeală!

Noul Lexus NX a primit, de exemplu, noi faruri cu lumini de zi integrate, dar şi o nouă grilă de radiator. În partea posterioară au fost montate noi stopuri cu o bandă LED care le face legătura pe hayon.

În rest, în mare măsură, în afară şi de o pereche de bare de protecţie proaspete, noua generaţie NX îşi va păstra formele actuale, fiind, stilistic vorbind, în opinia noastră, un facelift ceva mai profund, aşa cum s-a procedat în cazul celui mai nou IS.

Totodată, este de remarcat că niponii au decis totuşi să renunţe la logoul posterior în favoarea unei inscripții LEXUS.

https://www.youtube.com/watch?v=HAXrgUZlZ-s

Interiorul maşinii însă s-a schimbat mult mai serios. A primit un nou ecran multimedia central cu nişte contururi neobișnuite, care încorporează şi panoul de control a climatizării. De pe tunelul central a dispărut acel touchpad, iar levierul cutiei de viteze a devenit mai compact.

Printre altele, modelul premium s-a ales cu un volan diferit, un panou de instrumente digital cu un head-up display, dar și un încărcător wireless în pas cu moda.

Sub capotă, în mod tradiţional, vor exista în mare măsură sau exclusiv doar unităţi de propulsie hibride. Modelul 450h+ se prevestește a fi plug-in hybrid şi va împărți agregatele cu modelul Toyota RAV4 PHEV.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/