„O luptă de orgolii”. Pro Moldova nu va participa la alegerile parlamentare

Ilie Gulca
02/06/2021

Pro Moldova nu va participa la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Anunțul a fost făcut, miercuri, de președintele acestei formațiuni politice, Andrian Candu, în cadrul unei conferințe de presă.

„Aceste alegeri parlamentare nu sunt altceva decât o continuare a prezidențialelor. Este o confruntare între două persoane – Sandu și Dodon. Și două poluri care luptă și, de fapt, împart puterea. Nu este o confruntare de idei sau soluții. La aceste alegeri urmărim o luptă de orgolii. Nu există nicio soluție, niciun program la ce înseamnă Moldova post-pandemie”, a subliniat el.  

„Concurenții care s-au înscris în cursă nu au venit cu nicio idee să puncteze probleme cu care oamenii se confruntă și să aducă soluții. Aceste alegeri sunt despre o țară dezbinată, obosită. La aceste alegeri, Pro Moldova nu va participa în calitate de concurent electoral. Noi vom fi de partea oamenilor”, a adăugat Candu.

Președintele Pro Moldova a anunțat că formațiunea va începe o campanie de informare pentru a deconspira „anumite falsuri”.

Ilie Gulca
02/06/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii