image
Sursa foto: Nadejda Roșcovanu

De ziua Internațională a Copilului, Parlamentul lansează o nouă ediție a taberei parlamentare online, dedicată copiilor

De ziua Internațională a Copilului, Parlamentul Republicii Moldova lansează o nouă ediție a taberei parlamentare online, dedicată copiilor din țară, cu vârsta cuprinsă între 10-18 ani.

Evenimentul se va desfășura în perioada 28 iunie – 2 iulie curent. și va include sesiuni pentru trei categorii de vârstă – 10-12 ani, 13-15 ani și 16-18 ani. Programul se va axa pe istoria celor 30 de ani de Independență a țării și ai Parlamentului, normele constituționale pe înțelesul copiilor, subiecte de actualitate în contextul pandemiei de COVID-19, precum și activități interactive de comunicare.

Invitați speciali vor fi deputații, Avocatul poporului pentru drepturile copilului, conducerea Secretariatului Parlamentului, precum și specialiști din diverse domenii care vor împărtăși din activitatea și experiența sa.

Participanții vor vizita virtual clădirea Legislativului, vor concura în cadrul laboratorului de idei, vor răspunde la întrebările quizz-urilor, iar cei mai activi vor avea parte de surprize.

Înregistrarea la tabără va avea loc pe pagina oficială de Facebook a instituției, în perioada 10-20 iunie curent. Copiii și tinerii interesați îi rugăm să urmărească postările noastre.

onon

Noutăţile partenerilor

comentarii: