Cei mai buni elevi de la Orhei au primit premii de 5000 de lei

Tradiție păstrată la Orhei. 30 de absolvenți ai claselor a IX-a și a XII-a, de la gimnaziile și liceele din municipiul Orhei, au primit premii pentru merite, succese deosebite, performanțe înregistrate la învățătură și comportament exemplar. Recompensele materiale în valoare de 3000 și 5000 de lei au fost acordate primarul municipiului Orhei, Pavel Verejanu.

Foto:

Prezent la festivitatea de sfârșit de an școlar, primarul Pavel Verejanu le-a urat elevilor succese în tot ce și-au propus să realizeze, baftă la examene, precum și vacanță odihnitoare, plăcută și productivă.  


„La Orhei, continuă frumoasa tradiție de a le acorda premii absolvenților cu performanțe la învățătură. Aceste recompense îi motivează pe elevi să învețe bine și să obțină rezultate excelente. Dragi absolvenți, astăzi pentru fiecare dintre dvs. s-au deschis ușile pentru un nou început. Oriunde veți merge, să fiți buni și să faceți bine Să aveți mereu încredere și determinare și veți trece peste orice obstacol. Sunt mândru de succesele fiecăruia dintre voi și sunt sigur că veți reuși în tot ceea ce v-ați propus!”, a menționat primarul Pavel Verejanu.

Tradiția de a oferi premii bănești celor mai buni elevi din municipiul Orhei a fost instituită în 2015.



Pub