(stop cadru) „Nacealinișii nu întârzie, se rețin”. Durleșteanu, la CEC: Asta-i disciplină?

Membrii CEC s-au lăsat așteptați în timp ce Mariana Durleșteanu și Alexei Nicolae au venit să depună actele la CEC pentru ca Partidul Legii și Dreptății să fie înregistrat în calitate de concurent electoral pentru scrutinul din vară. Momentul așteptării a durat circa 10 minute, cei doi fiind surprinși cum șoptesc.

Foto: captură de ecran

„- De ce așa de greu? 

- Sunt „nacealiniși” (n.r șefi). Ei se rețin, nu întârzie.

Își dau importanță?

- Asta-i disciplină?

- Între ghilimele. O să vină, nu au încotro”, discutau cei doi.


Un alt partid a depus actele astăzi la CEC pentru a fi înscris în cursa pentru anticipate. Este vorba despre Partidul Legii și Dreptății preluat de Mariana Durleșteanu. 56 de candidați sunt pe listă.

Pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021 CEC a înregistrat 9 concurenți electorali. Este vorba despre Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor (cu 102 candidați), Partidul Politic Partidul Acasă Construim Europa „PACE” (cu 70 de candidați), Partidului Politic „Partidul Acțiunii Comune — Congresul Civic” (cu 101 candidați), Blocul electoral „RENATO USATÎI” (cu 103 candidați), Partidul Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate” (cu 102 candidați), Partidul Politic „Șor” (cu 101 candidați), Partidul Mișcarea Profesioniștilor „Speranţa – Надежда”, Partidul Democrat din Moldova și Platforma Demnitate și Adevăr (cu 101 candidați).


Pub