(video) Atelierul Touring Superleggera marchează 95 de ani de istorie cu modelul Arese RH95

Atelierul Carrozzeria Touring Superleggera din Milano prezintă un nou proiect finisat, menit să marcheze cei 95 de ani pe care îi împlinește în 2021 de la fondarea sa în 1926. Noul Arese RH95 va exista în doar 18 exemplare.

https://youtu.be/BX49aplMf_0

Caracteristici cheie:

  • Are la bază fie modelul Ferrari 488 Pista, fie noul F8 Tributo (nu se menţionează exact), însă se dă de înțeles că şasiul şi motorul cu 720 CP este preluat de la unul dintre aceste supercaruri, care le au practic identice.
  • Este primul proiect al companiei cu motor poziţionat central.
  • Interiorul uşor modificat la fel trădează că este unul dintre modelele Ferrari menţionate.
  • Originală îi este însă caroseria, făcută complet de la zero din aluminiu şi fibră de carbon, prin care nu arată în niciun fel că este de fapt un Ferrari. Până şi portierele au fost schimbate cu unele tip fluture, cu deschidere verticală!
  • Maşina din imagini este primul exemplar din cele 18. Este finisată la exterior în Verde Pino, cu accente argintii, iar la interior combină o nuanţă de caramel și cacao, cu fațadele scaunelor accentuate în nuanțe de șofran.
  • A doua maşină din 18, deja comandată, va avea o culoare brilliant red din paleta Alfa Romeo, în combinaţie cu accente albe în stilul modelelor GTA de curse din anii 1960.
  • Despre a treia ni se spune că va avea o livrea inspirată din motorsport, în culorile Gulf Orange şi Blue, iar a patra maşină va fi vopsită într-o nuanţă argintie-albastră, cu accente roşii.

Fiecare maşină se va face în jumătate de an, va fi testată temeinic și verificată în termeni de calitate înainte de livrarea către client. Modelul Ferrari de bază poate fi furnizat de client pentru “sacrificare” sau comandat prin Touring Superleggera, la alegere.

Preţul se comunică doar la solicitare, deşi poate varia în funcţie de personalizare.

Vezi şi proiectul pe care l-a arătat anterior: (galerie foto) Premieră: Nu veţi crede, dar acesta este un Ferrari şi va exista în doar 15 exemplare

Află mai multe detalii din documentul ataşat:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/