fbpx

„Am încredere în visele copiilor noștri”. Mesajul liderului Platformei DA, Andrei Năstase, de Ziua Copilului

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr a venit cu un mesaj special pentru copii, cu ocazia Zilei internaționale a Copilului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Andrei Năstase l-a citat pe marele compozitor George Enescu, care spunea că „e o greșeală să crezi că un copil, pentru că e mic, poartă în el vise minuscule”.

„Le doresc tuturor copiilor țării, de Acasă și din Diaspora să-și vadă mărețele lor vise împlinite, alături de părinți și frați, în familiile lor strâns unite. Pentru că asta, cu siguranță, va însemna o viață bună pentru toată lumea”, a scris Andrei Năstase pe pagina sa de Facebook, atașând o fotografie cu fiica sa de șase ani.

„Am încredere în visele copiilor noștri și voi avea și în continuare grijă, voi face tot ce îmi stă în puteri ca acestea să devină realitate, în siguranță, în liniște și pace, în bunăstare și bună înțelegere.

La mulți ani, copii, să fiți sănătoși și încrezători în puterile și visele voastre”, a adăugat politicianul.

Ziua Internațională a Copilului este marcată anual la data de 1 iunie. Aceasta a fost menționată prima dată la Geneva, la Conferința Mondială pentru Protejarea și Bunăstarea Copiilor, în august 1925. Atunci, 54 de reprezentanți din diferite țări au adoptat Declarația pentru Protecția Copilului. După această conferință, multe guverne au introdus „Ziua Copilului”.

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button