image
Sursa foto: Getty Images

Pochettino le-a comunicat şefilor că vrea să plece de la PSG! Real Madrid şi Tottenham îl vor pe antrenor

Mauricio Pochettino (49 de ani), antrenorul lui PSG, le-a comunicat şefilor de pe Parc des Princes că vrea să plece de la echipă. Argentinianul e numărul 1 pe lista lui Real Madrid, care caută înlocuitor pentru Zinedine Zidane, francezul care a pleca de pe banca echipei de pe "Santiago Bernabeu".

Deşi abia a preluat echipa, în ianuarie 2021, Pochettino vrea să plece de la PSG. Antrenorul argentinian are oferte de la Real Madrid şi Tottenham, club care-l vrea înapoi după ce l-a dat afară pe Jose Mourinho. Potrivit jurnalistului Mario Cortegana de la Goal Spania, Pochettino a avut o discuţie cu Nasser Al Khelaifi şi ceilalţi conducători ai Parisului şi le-a spus acestora că îşi doreşte să plece.

Sursa citată scrie că Pochettino ştie că e primul candidat de pe lista lui Florentino Perez pentru a-l înlocui pe Zinedine Zidane la Real Madrid. Francezul a plecat de pe "Santiago Bernabeu" la finalul sezonului. Tottenham e, de asemenea, interesată de aducerea lui Mauricio Pochettino. Spurs îl vrea înapoi pe "Poch", după ce a antrenat clubul londonez între 2014 şi 2019.

Plecarea lui Pochettino de la PSG nu e sigură, dar se pare că relaţia dintre el şi directorul sportiv, Leonardo, nu e una grozavă şi argentinianul ar putea fi lăsat să părăsească gruparea lui Neymar şi Mbappe. La PSG, Pochettino a strâns 34 de meciuri, cu o medie de 2,21 puncte câştigate pe meci.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: