image
Sursa foto: Getty Images

Transferurile cu care Juventus vrea să dea lovitura! Ronaldo și Szczesny sunt printre jucătorii sacrificați

Juventus caută să se întărească pentru următorul sezon, iar ”Bătrâna Doamnă” a pus ochii pe mai mulți jucători cu care dorește să semneze în această perioadă de mercato.

Lucrurile s-ar putea așeza pentru Juve, mai ales că jucătorii doriți pe Allianz Stadium sunt clienții lui Mino Raiola, agentul care se află într-o relație foarte bună cu Pavel Nedved, oficialul bianconerilor.

Potrivit Tuttosport, Mino Raiola s-a întâlnit cu Pavel Nedved pentru a negocia transferurile a mai multor jucători, printre care Paul Pogba și Gianluigi Donnarumma.

Donnarumma va pleca liber de contract de la AC Milan în această vară, dar Juventus va trebui mai întâi să îl vândă pe Wojciech Szczesny.

Internaționalul polonez și-a prelungit înțelegerea cu Juventus în 2019 și este sub contract până în 2024 pentru șapte milioane de euro pe an. Astfel, nu va fi deloc ușor pentru ”Bătrâna Doamnă” să găsească un doritor pentru Szczesny.

Cu toate acestea, multe cluburi europene sunt în situația bianconerilor și trebuie să își vândă portarul titular pentru a-l oferta pe Donnarumma.

Un alt jucător dorit de Juventus este Paul Pogba, iar formația din Serie A este dispusă să îl cedeze pe Cristino Ronaldo în schimbul mijlocașului francez, mai ales că, în ultima perioadă, circulă foarte multe zvonuri potrivit cărora portughezul nu mai dorește să continue pe Allianz Stadium.

Donyell Malen, jucătorul cu 27 de goluri marcate pentru PSV în acest sezon, este, de asemenea, dorit de oficialii lui Juve, iar același lucru poate fi spus și despre Moise Kean, jucătorul care va reveni la Everton, după un sezon în care a fost împrumutat la PSG.

De asemenea, se pare că Pavel Nedved și Mino Raiola au discutat despre un posibil schimb între Federico Bernardeschi și Alessio Romagnoli, jucătorul celor de la AC Milan. Contractele celor doi jucători vor expira în 2022, iar această mutare ar fi benefică din punct de vedere financiar pentru ambele formații.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: