image
Sursa foto: facebook

Platforma DA s-a lansat în campanie cu sloganul „Fapta bună ne adună!”

Platforma DA a dat startul campaniei electorale printr-un briefing de presă la sediul formațiunii și a anunțat sloganul partidului: „Fapta bună ne adună!”.

Liderul Plaformei DA, Andrei Năstase, a declarat că partidul intră de azi în campania electorală și își doresc o campanie curată în care să fie dezbătute idei și să fie propuse soluții la problemele oamenilor.

„Oponenții noștri sunt grupările implicate în fraude și hoții. Locul lor nu este în parlament. În democrație hoții stau la pușcărie. Nu putem învinge corupția, dacă nu scăpăm de structurile oligarhice care influențează autoritățile statului prin finanțări ilicite și procese mimate.Ne vom bate pentru oamenii cinstiți și le vom apăra cu demnitate interesele. Aliații noștri sunt toți cetățenii onești de acasă și din diasporă” a declarat Andrei Năstase.

Liderul Platformei DA a mai adăugat că dispun de o echipă de oameni cinstiți și competenți.

„Fie ca faptele noastre bune să ne adune în această campanie, dar și în viitorul Parlament. Platforma DA este garanția ieșirii din haos și instabilitate. „Fapta bună ne adună” - acesta este sloganul nostru”, a mai spus Andrei Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: