Ciocana „zguduită” de concertul lui Morgenshtern: Poliția a întocmit un singur proces verbal

Sute de tineri au participat la concertul interpretului rus, Morgenshtern, organizat sâmbătă seara lângă spațiul rezervat de la Megapolis Mall din sectorul Ciocana. Puțini dintre ei au purtat măști, sau au păstrat distanța socială, impusă de situația pandemică, potrivit imaginilor publicate de mai mulți internauți care au participat la concert. Solicitată de UNIMEDIA, ofițera de presă a IP Chișinău, ne-a comunicat că în urma evenimentului a fost înregistrat un proces contravențional, iar angajații poliției urmează să stabilească toate circumstanțele, iar persoanele care au încălcat măsurile anti-epidemice să fie atrase la răspundere.

Foto: colaj

„Cu privire la concertul care a avut loc sâmbătă în sectorul Ciocana, poliția a discutat cu organizatorii privind respectarea măsurilor antiepidemiologice. Angajații poliției au fost antrenați la menținerea ordinii și securității publice. Pentru încălcarea restricțiilor impuse de către autorități privind purtarea măștii de protecție la evenimente, a fost înregistrat un proces contravențional, iar angajații poliției urmează să stabilească toate circumstanțele, după acumularea materialelor, agentul constatator care examinează cazul va lua o hotărâre conform legislației”, ne-a spus Ofițera de presă a IP Chișinău, Natalia Stati.

Cântărețul rus, Morgenshtern, a fost la Chișinău. Acesta a avut programat un concert sâmbătă seara, în spațiul rezervat de lângă centrul comercial Megapolis Mall din sectorul Ciocana. Cu circa o oră înainte de concert, s-au format cozi imense. Mai multe imagini în acest sens au fost publicat de unii internauți. Totodată, artistul a publicat și câteva filmulețe de la repetiții în care întreabă fanii dacă sunt gata de show, folosind un limbaj licențios. 

Artistul rus Morgenshtern a confirmat pe 19 mai că va susține un concert la Chișinău, la sfârșitul acestei luni. Acesta a plasat un video pe rețelele de socializare, în care se adresează fanilor, folosind un limbaj licențios și-i îndeamnă să cumpere bilete.

Acesta va fi primul concert al unui artist străin la Chișinău, de la începutul pandemiei.


Pub