Stadion nou pentru elevii unei școli din capitală: Lucrările au costat un milion de lei
Stadionul de fotbal al Liceului Teoretic „Mihai Viteazul” din capitală a fost inaugurat astăzi. Lucrările, care au costat circa un milion de lei, bani alocați din bugetul municipal, a fost realizat cu contribuția Federației Moldovenești de Fotbal, care a pus la dispoziție învelișul pentru gazon artificial. Acesta este primul din cele 6 terenuri de fotbal, pentru care startul lucrărilor de reparație s-a dat anul trecut. Următorul stadion de fotbal care va fi inaugurat va fi cel de la Liceul Teoretic Nicolae Gogol.
Foto: colaj

Direcția generală locativ-comunală și amenajare a executat lucrările de amenajare a suprafeței stadionului și a instalat sistemul de iluminat, care este unul modern.

Terenul de fotbal al Liceului „Mihai Viteazul", proaspăt inaugurat, este unul din cele şase, pentru care startul lucrărilor de reparaţie s-a dat anul trecut ( LT „Mihai Viteazul". LT „Nicolae Gogol", LT „Gaudeamus", LT „Nicolae Iorga", LT „George Călinescu" și LT „Liviu Deleanu").

Primarul General, Ion Ceban, a ținut să felicite colectivul de profesori ai instituției de învățământ cu prilejul Ultimului Sunet,  apreciind efortul cadrelor didactice care au activat în condiții specifice din cauza situației pandemice prin Covid-19.

„Credem că investiția făcută împreună cu FMF va contribui la propagarea sportului în rândul elevilor. Scopul APL Chișinău pentru perioada următoare este de a moderniza această infrastructură a instituțiilor educaționale, spre a restabili clasele specializate și a oferi copiilor posibilitatea de a se dezvolta multidisciplinar. Mulțumim tuturor celor care s-au implicat. Inițiativele pot deveni realitate, dacă depunem efort cu toții împreună", a menționat edilul.



Pub