Citește în noul număr al revistei AQUARELLE Mai-Iunie! Pe coperta revistei o vei găsi pe Diana Munteanu-Covilă, medic dermatolog-cosmetolog

Pe primele pagini ale ultimei ediții AQUARELLE veți găsi interviuri cu dinastia de medici ai familiei Munteanu, în fruntea cu Veronica Munteanu, directorul clinicii Estetic-Sana. După aceea veți face cunoștință cu întreaga echipă de specialiști ai instituției, care are grijă de frumusețea și tinerețea femeilor. 

Foto: AQUARELLE

Tot în numărul mai-iunie a fost inclus și proiectul ”Mamă-Fiică”, la care au participat chirurgul-proctolog Olga Constantinică și fiica ei, Corina, medicul-cosmetolog Rodica Mândru, împreună cu fiica ei, Jana, cosmetologul-estetician Marina Terzi cu fiica Amelia, interpreta și poeta Alina Deliss, împreună cu fiica Taira. 

În continuare veți citi despre Centrul Medical Excellence, un interviu cu directorul general al clinicii, Maria Morozova, și doctorul în științe medicale Aliona Serbulenco, cea care descrie clinica Excellence drept locul sunt activează cei mai buni medici, dotată cu tehnologii moderne și care reușește să-și satisfacă clienții. 

AQUARELLE ți-a pregătit și un super-proiect - Fericiți împreună. Patru povești de iubire ca în filme”. Cunoașteți familiile lui Ilie și a Tatianei Maxian, a lui Alexandr Golban și a Tatianei Kazantseva, a lui Constantin și a Valentinei Moscovici, precum și a lui Tudor Ulianovschi și a Corinei Cojocaru. 

La început de vară îți spunem sunt noile tendințe ale modei, cum să-ți detoxifici corpul și cum să-ți organizezi timpul. De asemenea, îți spunem cum să combini munca la distanța, educația copiilor și vacanțele fără să simți că-ți ieși din minți. Pe ultimele pagini ți-am pregătit un articol care te-ar ajuta să-ți decorezi curtea casei după ultimele tendințe. 

AQUARELLE, de 17 anii primii, de 17 ani cei mai buni!

Citește!


// console.log('no ads situation')