/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

/VIDEO/ Scântei în platoul TV8. Munteanu: „Nu-l compara pe Usatîi cu Hristos”. Cașu: „Sunteți un demagog” 

missing
31 mai 2021, ora 20:49

Scântei au sărit în platoul TV8, în cadrul emisiunii „Întreabă Ghețu”. Doi concurenți electorali s-au luat la ceartă. Este vorba despre vicepreședintele blocului „Renato Usatîi”, Ilian Cașu, și membrul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) Valeriu Munteanu. 

Cearta a început după ce analistul politic Vlad Țurcanu a spus că Platforma DA ar putea absorbi anumite voturi de la Blocul „Renato Usatîi”, la scrutinul din iulie, întrucât partidul în fruntea căruia se află Andrei Năstase nu este o platformă ideologizată, „ar putea să își găsească loc diverși alegători în acest partid”.

Drept replică, vicepreședintele blocului „Renato Usatîi”, Ilian Cașu, a spus că barometrele opiniei publice arată concludent că cetățenii au încredere în primării aproape atât de mult ca și în biserică. Asta în contextul în care Renato Usatîi este primar de Bălți.

La cele spuse de către Ilian Cașu a reacționat Valeriu Munteanu, care a declarat „numai nu ați spus virgulă că poporul are încredere în Renato Usatîi ca în Isus Hristos. Nu mai fiți atât de țâfnos, vă rog frumos”. Drept răspuns, Ilian Cașu a spus: „Vine din incubatorul lui Plahotniuc, a stat la călduț, frumos. Sunteți un demagog”.

Urmăriți de la minutul 17:00 replicile acide transmise de cei doi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram