‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 25 aprilie, 2024
19.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriGraficul de livrare către producători a motorinei din România

Graficul de livrare către producători a motorinei din România

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Procesul de livrare a motorinei, din cadrul ajutorului umanitar, a început astăzi, în prima săptămână fiind planificată pentru distribuție o cantitate de 728 de tone către 46 de agricultori, afectați de seceta anului trecut, de pe întreg teritoriul Republicii Moldova.  

Reprezentanții Agenției Rezerve Materiale, cât și reprezentanții  S.A Tirex-Petrol –  agentul economic  contractat pentru serviciile de distribuire a motorinei, coordonează toate procedurile de distribuție, pentru buna desfășurare a mecanismului de livrare a motorinei.

Graficul de livrare către beneficiarii finali va fi stabilit de către Agenția Rezerve Materiale săptămânal, de comun cu agentul economic – distribuitor și beneficiarii finali de ajutorul umanitar și publicat pe paginile oficiale ale Agenției Rezerve Materiale, S.A Tirex-Petrol și AIPA.

Amintim, la data de 28 mai curent, Comisia interdepartamentală pentru ajutoarele umanitare a adoptat Decizia cu privire la aprobarea listei beneficiarilor finali de ajutor umanitar extern acordat de către România și a mecanismului și de livrare a motorinei către beneficiarii finali.

‹ adv ›

Advertoriale

Promoție de primăvară la creditele Mikro Kapital Moldova

Mikro Kapital Moldova lansează o Promoție de Primăvară, dedicată stimulării spiritului antreprenorial și sprijinirii nevoilor financiare ale clienților săi. Începând de pe...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›