Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ Accident rutier pe șoseaua…

VIDEO Accident rutier pe șoseaua Chișinău-Hîncești. Patru minori și o femeie de 36 de ani, transportați la spital pentru îngrijiri medicale

Foto: Captură video

Un accident rutier s-a produs duminică, 30 mai, pe șoseaua Chișinău-Hîncești, cu implicarea a patru minori. Solicitată de Ziarul de Gardă, ofițera de presă a IP Hîncești, Cristina Vicol, ne-a spus că în apropiere de localitatea Fundul Galbenei două automobile s-au ciocnit violent, iar în urma impactului, patru minori și o femeie în vârstă de 36 de ani au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

UPDATE 18:14

Potrivit ofițerei de presă, conducătorii auto nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Aceștia au fost testați cu alcooltestul care a indicat 0.00mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La serviciul de gardă al IP Hîncești a parvenit un apel telefonic precum că pe traseul Hîncești-Chișinău, în apropiere de localitatea Fundul Galbenei, s-a produs un accident rutier. La fața locului s-au deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul. S-a stabilit că pe traseul Hîncești-Chișinău, în apropiere de localitatea Fundul-Galbenei, într-o curbă periculoasă, un automobil de model Toyota Avensis, fiind condus de un bărbat în vârstă de 19 ani, din raionul Leova, nu s-a asigurat și a pierdut controlul volanului ieșind pe contrasens și s-a tamponat frontal într-un automobil de model Toyota, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 45 din raionul Cantemir. Patru minori și o femeie în vârstă de 36 de ani au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat Cristina Vicol.

La moment, poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Sursa video: autoblog.md